Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

XIII JORNADA CEAS CATALUNYA

30 noviembre, 2018 | 08:30 - 14:30

“Bioètica i Salut mental”

La Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, promou la celebració de la XIII Jornada de Comitès d’Ètica Assistencial de Catalunya, com espai de trobada personal i professional i com oportunitat per a intercanviar opinions, experiències i debat entre les persones que formen part dels CEA de Catalunya. També estan convidades a participar totes les persones interessades en la Bioètica.

El tema principal per aquesta Jornada és la problemàtica ètica relacionada amb l’atenció a la Salut Mental, que s’estudiarà des de diferents punts de vista i amb les aportacions al debat per part de tots els assistents.

Us convidem especialment a participar amb la presentació de comunicacions, tant en format oral com format pòster, que seran debatudes en una taula específica.

Es convoca el Premi de la Societat Catalana de Bioètica a la millor comunicació presentada a la XIII Jornada CEAs 2018, dotat amb 500 €.

Enguany, el Comitè d’Ètica Assistencial de les Germanes Hospitalàries – Hospital Sant Rafael és l’encarregat de l’organització de la Jornada.

Us esperem el 30 de Novembre a l’Hospital Sant Rafael de Barcelona.

Per a més informació: https://xiiijornadaceascatalunya.wordpress.com/

Per a fer la inscripció : http://inscripcions.academia.cat/form.php?id=912

Detalles

Fecha:
30 noviembre, 2018
Hora:
08:30 - 14:30

Local

Hospital San Rafael
Pg. Vall d'Hebron, 107
Barcelona, 08035
+ Google Map
Teléfono
93.211.25.08
Ver la web Local