Salut Integral

[wpo_block_heading title=”Salut Integral” heading_style=”v6″ el_class=”encabezado-primario linea-izq”]

El valor humà de la salut en pressuposa i n’expressa un altre de més radical, el de la vida i el seu sentit. Conseqüentment, valorar la salut és símbol de respecte a la vida.

La salut és un bé de la persona, que està cridada a gaudir-ne, a saber-la preservar i a servir-se de les tècniques per recuperar-la, dins els límits d’allò humanament possible, en cas de malaltia, aspecte que forma part de la nostra condició humana.

Amb la nostra missió manifestem l’estima i la defensa d’aquest valor i el compromís de donar resposta al dret d’atenció que tenen les persones amb malalties i necessitats.

El nostre paradigma de la salut, que integra les indicacions de l’Organització Mundial de la Salut, inclou una consideració existencial que té en compte totes les dimensions de la persona, segons l’humanisme d’inspiració cristiana, i en procura l’harmonia.

Aquesta perspectiva orienta i vertebra la nostra activitat i proposa, com a finalitat del nostre projecte hospitalari, guarir i tenir cura, a partir d’incorporar els progressos de la tècnica a una atenció humana, segons aquesta comprensió integral de la persona en qualsevol situació de la seva existència.

La nostra tasca per la salut comporta la defensa de la vida, l’assumpció i la superació de la patologia, la lluita contra el dolor i el patiment, el tractament humà davant l’ús desproporcionat dels mitjans terapèutics i la promoció positiva de la salut.

En especial, la nostra cultura hospitalària promou l’atenció necessària per fer dels nostres Centres i estructures, dels nostres Serveis i procediments, àmbits sans i sanadors. Inclou, també, el fet de tenir cura de la salut de tots aquells qui treballen o col·laboren en els nostres projectes.

Compartir esta página: