Aliances

[wpo_block_heading title=”ALIANCES” heading_style=”v6″ el_class=”encabezado-primario linea-izq”]

Germanes Hospitalàries planteja i desenvolupa projectes compartits i xarxes de relacions amb institucions del sector, amb vista a un millor aprofitament d’oportunitats i recursos.


 

hospeuroHOSPITALITY EUROPE és l’oficina d’enllaç i representació davant les Institucions de la Unió Europea dels hospitals i estructures sociosanitàries de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.

La creació d’una oficina d’enllaç a Brussel·les va ser un tema debatut atentament pels Religiosos i Col·laboradors de l’Orde Hospitalari en el marc de la Conferència Regional d’Europa celebrada a España el 2008 i deliberat successivament a la Conferència d’Irlanda el 2011. Des del principi, l’Orde ha estat obert a les col·laboracions amb altres Institucions afins en el carisma i, amb aquest enfocament, l’agost de 2013 les Germanes Hospitalàries es van sumar a aquesta iniciativa.

En la base d’aquesta decisió estratègica rau la intenció comú de les Províncies europees de las dues Institucions d’incrementar i intensificar els intercanvis i la cooperació entre els instituts de l’Orde i, també, de comptar amb un “canal informatiu” específic amb relació a les activitats i als programes promoguts i sostinguts per les Institucions comunitàries.

Compartir esta página: